Overslaan naar content

Hoe we werken

Benieuwd wat je kunt verwachten bij Rel? In de onderstaande artikelen lees je meer over onze manier van werken.

Holacracy: wat is het en hoe werken we ermee?

Bij Rel maken we gebruik van Holacracy: een nieuwe manier van werken. Het idee is dat bevoegdheid en besluitvorming verdeeld zijn over alle collega's. Je vervangt de traditionele hiërarchische structuur met zelfsturende groepjes die samenwerken aan bepaalde doelen. Alle collega's zijn samen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het bedrijf. Op deze pagina lees je hoe holacracy werkt en hoe wij het bij Rel toepassen.

Diversiteit, Gelijkheid & Inclusie

Bij Rel willen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen om een werkomgeving te cultiveren én te behouden waarin iedereen welkom voelt en de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Onze kernwaarden, samen sterk, leren en reflecteren, positieve energie, fixen we, en open en eerlijk, vormen de basis van ons diversiteits beleid. 

Missie, waarden en principes als kompas

Bij Rel staan we sterk achter het concept van zelfsturende teams. De kracht van zelfsturing wordt echter pas volledig benut als het wordt gecombineerd met een gemeenschappelijk kompas. Een kompas dat rust en richting geeft voor het gehele bedrijf.