Skip to content

Het Rel DNA

Onze kernwaarden beschrijven wie we zijn, wat we belangrijk vinden en hoe we met elkaar omgaan. Bij Rel zijn dat niet een paar willekeurige woorden die in een la liggen stof te happen. We léven onze kernwaarden. Ze geven richting aan hoe we werken en aan alle keuzes die we maken.

Positieve energie

Een positieve mindset leidt tot positieve uitkomsten. Het glas is halfvol. Tegenvallers en mislukkingen zijn een belangrijk onderdeel van ons succes.

Fiksen we

Als je proactief bent, krijg je veel meer gedaan in het leven. Als iets ons niet zint, beginnen we bij onszelf en wijzen we niet meteen naar anderen.

Open & eerlijk

Een eerlijk mens of bedrijf heeft niks te verbergen. Vertrouwen creëren is een belangrijk onderdeel van ons werk. Eerlijkheid en openheid zijn daarvoor de basis.

Samen sterk

We zijn betrokken bij elkaar, bij onze klanten en bij de wereld. Door regelmatige check-ins, en door goed voor elkaar te zorgen.

Leren & reflecteren

We zoomen regelmatig uit om te reflecteren. We geven elkaar feedback om elke dag een stukje beter te worden.

Een plek waar je jezelf mag zijn

Samen sterk is een van onze kernwaarden. Daarom willen we een werkomgeving creëren waar mensen met verschillende achtergronden zich veilig en thuis voelen. Je moet je 'volledige zelf' mee kunnen nemen naar het werk, dat vinden wij belangrijk. Naast deze ideologische reden is er ook nog een rationele reden om te streven naar een divers team: dagelijks zijn wij bezig met het verduurzamen van woningen in heel Nederland. In deze wijken wonen niet alleen maar 'hoogopgeleide witte mannen', om maar een stereotype te benoemen. We vinden het belangrijk dat ons team net zo divers is als onze doelgroep. Eerlijk is eerlijk: op dit moment is dat onvoldoende het geval. We willen een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt en werken hier doorlopend aan. En we nodigen expliciet mensen uit om te reageren van alle soorten achtergronden, opleidingsniveau's, geaardheden, genders, culturen, etniciteiten, leeftijden en levensovertuigingen.

"Aangezien je een groot deel van je leven doorbrengt met collega's, vinden we dat je dan maar beter kunt zorgen dat het dan ook leuk is. Ons team bestaat uit mensen die een gedeelde passie hebben voor duurzaamheid. Daarbij geloven we in sterk in de combinatie van purpose & profit, met ondernemerschap als drijvende kracht. We beschouwen onszelf als nuchter en hebben een 'no-jerk policy'. Er is hier geen plek voor ego's die zichzelf op de eerste plek zetten. Als team zijn we zeer ambitieus maar nemen we onszelf niet te serieus. De mening van iedereen doet ertoe. Een sterke feedback cultuur vinden we belangrijk en moedigen we aan. In ruil voor veel vrijheid en autonomie vragen we commitment, een hoge kwaliteit in je werk en een absolute 'get-it-done' mentaliteit." Fleur - Regiomanager

Fleur Duffhuis