Skip to content

Het Rel DNA

Onze kernwaarden beschrijven wie we zijn, wat we belangrijk vinden en hoe we met elkaar omgaan. Bij Rel zijn dat niet een paar willekeurige woorden die in een la liggen stof te happen. We léven onze kernwaarden. Ze geven richting aan hoe we werken en aan alle keuzes die we maken.

Onze kernwaarden

Positieve energie

Een positieve mindset leidt tot positieve uitkomsten. Het glas is halfvol. Tegenvallers en mislukkingen zijn een belangrijk onderdeel van ons succes.

Fixen we

We zijn proactief en resultaatgericht. Doeners. We zien kansen en realiseren onze idealen. We reflecteren vaak en leren snel. Als iets ons niet zint, beginnen we bij onszelf.

Open & eerlijk

Een eerlijk mens of bedrijf heeft niks te verbergen. Vertrouwen creëren is een belangrijk onderdeel van ons werk. Eerlijkheid en openheid zijn daarvoor de basis.

Samen sterk

We zorgen goed voor elkaar, onze klanten en de wereld. We helpen graag en denken mee. We doen het samen, zien de ander en gaan voor wow-momenten.

Leren & reflecteren

We zoomen regelmatig uit om te reflecteren. We geven elkaar feedback om elke dag een stukje beter te worden.

Een plek waar je jezelf mag zijn

Samen sterk is een van onze kernwaarden. Daarom willen we een werkomgeving creëren waar mensen met verschillende achtergronden zich veilig en thuis voelen. Je moet je 'volledige zelf' mee kunnen nemen naar het werk, dat vinden wij belangrijk. Naast deze ideologische reden is er ook nog een rationele reden om te streven naar een divers team: dagelijks zijn wij bezig met het verduurzamen van woningen in heel Nederland. In deze wijken wonen niet alleen maar 'hoogopgeleide witte mannen', om maar een stereotype te benoemen. We vinden het belangrijk dat ons team net zo divers is als onze doelgroep. Eerlijk is eerlijk: op dit moment is dat onvoldoende het geval. We willen een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt en werken hier doorlopend aan. En we nodigen expliciet mensen uit om te reageren van alle soorten achtergronden, opleidingsniveau's, geaardheden, genders, culturen, etniciteiten, leeftijden en levensovertuigingen.

"Binnen Rel is de sfeer erg goed. Als collega’s helpen we elkaar, dagen we elkaar uit en denken we met elkaar mee."

Fardeau Projectmanager

Fardeau

“Er is ruimte voor eigen inbreng en er is een open cultuur waarbij je veel flexibiliteit hebt in hoe je werkzaamheden wilt uitvoeren. Je mag daarbij ook fouten maken om er weer van te leren.”

Nadia People & culture

Hilde

“Ons team bestaat uit mensen met een gedeelde passie voor duurzaamheid, zowel privé als op de werkvloer. Deze gedeelde purpose zorgt voor veel energie en daadkracht. Dit in combinatie met autonomie en ruimte voor experimenten (oftewel: je mag ook falen), zorgt ervoor dat we snel leren en maximale impact genereren.“

Manuel Teamlead technisch advies

Manuel

“Er is hier geen plek voor ego's die zichzelf op de eerste plek zetten. De mening van iedereen doet ertoe. Een sterke feedbackcultuur vinden we belangrijk en moedigen we aan.”

Fleur Regiomanager Zuid-Nederland

Fleur

"Doordat we elkaar stimuleren om nieuwe dingen te proberen en door de focus op persoonlijke ontwikkeling, leer ik continu nieuwe dingen. Hierdoor blijft het werk leuk en uitdagend, en voel ik me zelfverzekerder."

Esmé Communicatieadviseur

Esmé