Overslaan naar content

Wat we doen

In 2014 zijn we dit bedrijf gestart vanuit de constatering dat de verduurzaming van Nederland niet snel genoeg gaat. Niet omdat men in Nederland niet wil, maar omdat het ingewikkeld is en de urgentie blijkbaar nog niet duidelijk is. In 2050 moeten alle wijken aardgasvrij zijn. En dat is precies waar wij gemeenten en inwoners mee helpen. Om de gebouwde omgeving daadwerkelijk te verduurzamen werken we samen met een landelijk netwerk van ruim 400 installatiebedrijven van zonnepanelen, isolatie en warmtepompen.

Reinier, mede-oprichterReinier_Schneider

Onze merken

We werken bij Rel vanuit twee merken: Regionaal Energieloket en GreenHome. Hieronder lees je meer!

Logo Regionaal Energieloket

Met Regionaal Energieloket helpen we bewoners met het verduurzamen van hun woning of bedrijfspand. Dankzij onze samenwerking met gemeenten kunnen we inwoners gratis helpen met informatie, advies én uitvoering. Dit doen we via onze digitale energieloketten, maar ook met allerlei projecten. Denk bijvoorbeeld aan collectieve inkoopacties en cadeaubonnenacties. Jaarlijks treffen we honderdduizenden energiebesparende maatregelen. Van tochtstrips tot aan warmtepompen! We werken voor grote en kleine gemeenten verspreid door heel Nederland, van Sittard-Geleen tot het hoogste puntje van Groningen.

Bij GreenHome werken we aan verbeterjehuis.nl samen met Milieu Centraal, WoonConnect, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). Met een online adviesmodule kunnen woningeigenaren duurzaamheidsmaatregelen uitproberen op hun eigen woning in 3D. Daarbij zien zij ook direct de kosten en baten van deze maatregelen. Dit platform is een startpunt voor alle Nederlanders als het gaat om verduurzamen van de eigen woning.