Skip to content

Vestigingsmanager Energiefixers

Nederland, Noord-Holland, Rotterdam€ 2.500 - € 3.500 per maandProjectenteam

Functieomschrijving

Daar is 'ie dan: je nieuwe baan als vestigingsmanager Energiefixers bij ons snelgroeiende bedrijf in het verduurzamen van woningen en wijken. Rel verduurzaamt op grote schaal woningen en wijken in Nederland. Jouw #1 doel is zorgen dat onze Energiefixers zo goed, zo snel en zo slim mogelijk woningen kunnen verduurzamen.


Wat ga je doen?
Regionaal Energieloket helpt gemeenten met het uitvoeren van hun duurzaamheidsbeleid. Met onze energieloketten, informatieve websites, geven we informatie over energiebesparende maatregelen. En met projecten zoals collectieve inkoopacties voor isolatie, dubbel glas, zonnepanelen of (hybride) warmtepompen helpen we woningeigenaren op grote schaal bij het verduurzamen van hun huis. Daarnaast hebben wij een team van Energiefixers die woningeigenaren met een kleine beurs helpen om hun woning te verduurzamen. Een super tof project waar we direct -meetbaar- impact maken. Om dit team van Energiefixers dagelijks zo goed en zo snel mogelijk deze werkzaamheden te laten uitvoeren zijn wij voor onze vestigingen in Rotterdam, Den Bosch, en Groningen op zoek naar een vestigingsmanager.

Wil jij aan de slag bij een ambitieuze en snelgroeiende duurzame scale-up en één van de grootste uitdagingen van Nederland tackelen? Ben jij resultaatgericht, communicatief sterk, proactief en vind jij het leuk om met mensen te werken en om bij te dragen aan hun persoonlijke groei? Dan zoeken wij jou!


Concreet betekent dit voor jou:

 • Je draagt dagelijks bij aan de bestrijding van energiearmoede in Nederland;

 • Je denkt mee met maand, kwartaal- en jaarplannen en vertaalt deze naar operationele doelstellingen;

 • Je bent het eerste aanspreekpunt binnen het Energiefixers team;

 • Je verbreedt continu je kennis over duurzaamheid en energiearmoede;

 • Je leert om te werken met grote teams en om hierin verantwoordelijkheid te nemen;

 • Je stuurt dagelijks de Energiefixers aan in het behalen van hun doelstellingen en je draagt bij aan hun persoonlijke ontwikkeling en groei;

 • Je zorgt dat iedereen op de vestiging over de juiste papieren, spullen en de juiste energie beschikt;

 • Je bewaakt samen met de assistent vestigingsmanager en de shiftleaders onze kernwaarden op kantoor en op locatie;

 • Je zorgt samen met je collega’s voor een fantastische en waardevolle werkplek voor iedereen die bij ons werkt;

 • Je bent regelmatig op pad om het team te coachen. Daarnaast ben je bereid om af en toe eens in de avonden en/of weekenden te werken;

 • We zoeken een vestigingsmanager in Rotterdam, Den Bosch en Groningen. We verwachten dat je 4 dagen in de week op het kantoor bent.


Je wordt onderdeel van ons Fixers-team en je gaat nauw samenwerken met Jan-Willem, Lourens, Yosta, Merlijn en Marijne. Daarnaast werk je samen met alle energiefixers van REL!


Diversiteit

We willen een werkomgeving waar mensen met verschillende achtergronden zich veilig en thuis voelen. Lees onze visie op diversiteit hier.

Vereisten

We hebben geen harde functievereisten: we geloven dat je zelf prima kunt inschatten of je de rol zoals hierboven staat omschreven goed kunt invullen. En of je er blij van wordt. Tijdens de sollicitatieprocedure zoeken we samen uit of we denken dat er een wederzijdse match is. Never try, never know :)

Wat bieden wij je?

 • Al onze arbeidsvoorwaarden zijn voor iedereen gelijk. Alleen het salaris verschilt per rol.
  Onbeperkte vakantiedagen, persoonlijk ontwikkel- en vitaliteitsbudget, een MacBook, duurzame pensioenregeling? Check! Kijk voor een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden op onze algemene vacaturepagina.

 • Salarisrange: Tussen €2500 en €3500 bruto o.b.v. 40 uur + 8% vakantiegeld. De onderkant van de range gaat op voor mensen die op onderdelen van de rol moeten groeien om de rol met grote mate van zelfstandigheid uit te voeren. De bovenkant van de range gaat op voor mensen waarvan tijdens de sollicitatieprocedure blijkt dat zij de rol zoals hierboven omschreven met grote mate van zelfstandigheid kunnen uitvoeren.


Bedrijfscultuur 
We nodigen iedereen (die enthousiast is over deze vacature en ons bedrijf) van harte uit om te reageren. Als team zijn we zeer ambitieus, maar nemen we onszelf niet te serieus. Aangezien je een groot deel van je leven doorbrengt met collega's, geloven we dat je dan maar beter kunt zorgen dat het dan ook leuk is. Daarom besteden we veel tijd aan de bedrijfscultuur. De mening van iedere collega doet ertoe. Een sterke feedback cultuur vinden we belangrijk en moedigen we aan. Je hebt de vrijheid om eigen initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te pakken.


Sollicitatieproces
We bellen je eerst voor een korte telefonische kennismaking. Want laten we eerlijk zijn, een vacaturetekst is ook maar een vacaturetekst en een CV is ook maar een CV. Het gaat ons allebei om de perso(o)n(en) achter de leuke tekst. We hebben twee gesprekken waarvan het tweede gesprek een assessment is van ongeveer een dagdeel. Referentiechecks en (online) assessments maken onderdeel uit van de procedure. We houden van snelheid in de procedure.


Je spreekt in het proces veel verschillende mensen uit ons team, zodat wij een gezamenlijk besluit kunnen nemen en jij al veel van je mogelijke collega's hebt leren kennen.


Vragen?

Heb jij vragen over deze vacature of wil je meer weten over Regionaal Energieloket? Geen enkel probleem, neem dan contact op met Jan-Willem, Operationeel manager energiefixers bij Regionaal Energieloket, via [email protected] of