Skip to content

Open sollicitatie

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamAll

Functieomschrijving

Open sollicitatie 
Heb jij geen passende vacature kunnen vinden op onze vacature pagina? Geen probleem! Wij denken heel graag met je mee en zijn altijd op zoek naar nieuw duurzaam talent. Stuur vooral je CV naar ons door en/of bel ons voor een kopje koffie!


Stage
Wij zijn ook altijd op zoek naar (MBO/HBO/WO) stagiaires. Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage? Neem dan vooral contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met je kunnen bespreken. 

Vereisten

  • Al onze arbeidsvoorwaarden zijn voor iedereen gelijk. Alleen het salaris verschilt per rol. Denk aan werken vanaf waar je wil, onbeperkt vakantiedagen, persoonlijk groeibudget van €750,- p.j., pensioen en een nieuwe macbook.

Sollicitatieproces

We bellen je eerst voor een korte telefonische kennismaking. Het gaat ons allebei om de perso(o)n(en) achter de leuke tekst. We hebben twee gesprekken waarvan het tweede gesprek een assessment is van ongeveer een dagdeel. Referentiechecks en (online) assessments maken onderdeel uit van de procedure. We houden van snelheid in de procedure.

Vragen?

Wil je meer weten over Regionaal Energieloket? Geen enkel probleem, neem dan contact op via werkenbij@regionaalenergieloket.nl. Twijfel je over de geschiktheid van de rol, mag je natuurlijk ook even bellen met Nadia op 06-34279748.

of