Skip to content

Klantenservice Bijbaan

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 13,5 - € 13,5 per uurKlant & Advies

Functieomschrijving

Daar is 'ie dan: je nieuwe bijbaan bij onze Klantenservice bij ons snelgroeiende bedrijf in het verduurzamen van woningen en wijken. Jouw #1 doel is is alle vragen omtrent het verduurzamen van de gebouwde omgeving met een glimlach te beantwoorden. 

De kernwaarden van een Reller

Samen hebben wij één missie: een duurzaam thuis voor iedereen. 

Wij geloven dat een gezonde bedrijfscultuur het succes bepaalt van het werk wat wij doen. 

Om de energietransitie te versnellen zet een Reller zich vol positieve energie in, om de eigen rollen zo zelfstandig en goed mogelijk uit te voeren. Want alleen met een gezonde ‘can-do’ mindset kunnen wij de klimaatdoelen behalen. Natuurlijk doe je dit niet alleen, want Rellers zijn samen sterk. Soms lopen zaken echter niet altijd zoals gepland of gehoopt. Ligt er zo'n uitdaging op je bord? Dan zet je als Reller nog een bakje (fairtrade) koffie en ga je in de 'fixen we'-modus. Want je durft verantwoordelijkheid te nemen en knopen door te hakken als de situatie daarom vraagt.. Door de feedbackcultuur blijven Rellers continu leren en reflecteren en haal je het beste uit jezelf en je collega’s. Zo verlopen processen soepeler en worden (klimaat) doelstellingen sneller behaald. Met deze kernwaarden en cultuur draagt elke Reller dagelijks bij aan een stap richting CO2 neutraal 2050. 


Herken jij jezelf hierin? 

 • Je bent communicatief vaardig, geduldig en met jouw inzet worden onze klanten super blij.

 • Je bent klantgericht, een aanpakker en je laat geen vraag onbeantwoord.

 • Je bent beschikbaar van 16 tot 24 uur per week (op werkdagen tussen 08:30-17:30u) wil je meer uren werken? Neem dan een kijkje bij de Klantenservice Medewerker vacature (32-40 uur). 

 • Je hebt affiniteit met duurzaamheid en draagt graag bij aan de energietransitie


Concreet betekent dit dat jij aan de slag gaat met de volgende taken: 

 • Het beantwoorden van binnenkomende vragen via de telefoon en e-mail over het lopende kadokaarten project.

 • Je signaleert welke zaken er specifiek spelen bij onze klanten.

 • In grote lijnen ziet je dagindeling er als volgt uit:
  • 85% van de tijd ben je bezig met het helpen van bewoners uit verschillende gemeenten via de mail en telefoon.

  • 10% gebruik je voor noteer- en uitzoekwerk met terugkoppeling aan bewoners.

  • 5% gaat naar intern afstemmen en overleggen.


Met wie werk je samen?

Leren, kennis delen en adviseren doe je samen met de andere klantenservice collega's. Een hechte groep gezellige enthousiastelingen met een passie voor duurzaamheid. Angela is Cirkel Lead Klantenservice en Coach. 

Je komt, onder andere, samen te werken met de volgende collega's: 


Voor wat hoort wat:

 • Een nulurencontract met een uurloon van 13,50 euro bruto per uur, incl. 8% vakantiegeld;

 • Hybride werken;

 • Nieuw duurzaam kantoor, 5 minuten lopen van Station Amsterdam Zuid en naast het Beatrixpark (voor bijv. een lekkere wandeling!)

 • Dagelijks vegetarische/vegan lunch op kantoor;

 • Een betekenisvolle baan waarbij jij impact maakt op de versnelling van de energietransitie;

 • Regelmatige borrels op kantoor


Met wie werk je samen?

Leren, kennis delen en adviseren doe je samen met de andere klantenservice collega's. Een hechte groep gezellige enthousiastelingen met een passie voor duurzaamheid. 

Benieuwd naar je nieuwe collega's? Check hier de klantenservice cirkel van REL!


Diversiteit & Inclusiviteit

We willen een werkomgeving waar mensen met verschillende achtergronden zich veilig en thuis voelen. Lees hier meer over onze visie op diversiteit hier. 

Vereisten

We hebben geen functie vereisten: we geloven dat je zelf prima kunt inschatten of je de rol zoals die hierboven staat omschreven goed kunt invullen. En of je er blij van wordt. Tijdens de sollicitatieprocedure zoeken we samen uit of we denken dat er een wederzijdse match is.


Sollicitatieproces

We bellen je eerst voor een korte telefonische kennismaking. Want laten we eerlijk zijn, een vacaturetekst is ook maar een vacaturetekst en een CV is ook maar een CV. Het gaat ons allebei om de perso(o)n(en) achter de leuke tekst. Referentiechecks en (online) assessments maken onderdeel uit van de procedure. We houden van snelheid in de procedure.


Vragen?

Heb jij vragen over deze vacature of wil je meer weten over Regionaal Energieloket? Of twijfel je over de geschiktheid van de rol? Neem dan contact op met Carmen Kromhout via 0637166718 of mail naar [email protected] en wij praten je graag bij!


Wil je meer weten over ons en wat we doen? Klik hier.

of