Skip to content

Junior Kwaliteitsmedewerker Duurzaamheid

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam€ 2.250 - € 2.750 per maandProduct team

Functieomschrijving

Daar is 'ie dan: je nieuwe baan als Kwaliteitsmedewerker Duurzaamheid bij ons snelgroeiende bedrijf in het verduurzamen van woningen en wijken in Nederland. Jouw #1 doel is het bewaken en het verbeteren van de kwaliteit van huisbezoeken die onze Energiefixers uitvoeren om woningen te verduurzamen.


Wat ga je doen?

Regionaal Energieloket helpt gemeenten met het uitvoeren van hun duurzaamheidsbeleid. Met onze energieloketten, informatieve websites, geven we informatie over energiebesparende maatregelen. En met projecten zoals collectieve inkoopacties voor onder andere isolatie, dubbel glas, zonnepanelen of (hybride) warmtepompen helpen we woningeigenaren op grote schaal bij het verduurzamen van hun huis.

Daarnaast hebben wij een team van Energiefixers die bij woningeigenaren met een kleine beurs langsgaan om hun woning te verduurzamen door energiebesparende maatregelen toe te passen. Een super tof project waar we direct -meetbaar- impact maken. Voor dit project zijn wij op zoek naar kwaliteitsmedewerkers. Als kwaliteitsmedewerker zorg je ervoor dat de eigenaren van de woningen die door onze Energiefixers zijn bezocht, worden nagebeld om de kwaliteit van het bezoek meetbaar te maken. En om hier, waar nodig, direct actiepunten aan te koppelen. Hierdoor zorg jij ervoor dat onze kwaliteit continu wordt verbeterd. 


Wil jij aan de slag bij een ambitieuze en snelgroeiende duurzame scale-up en één van de grootste uitdagingen van Nederland tackelen? Ben jij nauwkeurig, kan je snel schakelen, ben je resultaatgericht en staat kwaliteit bij jou op nummer 1? Lees dan snel verder!

Concreet betekent dit voor jou:

 • Je gaat dagelijks bijdragen aan de bestrijding van energiearmoede in Nederland;

 • Je zorgt dat alle eigenaren van woningen die door onze Energiefixers zijn bezocht worden nagebeld om de kwaliteit van het bezoek meetbaar te maken, inzichtelijk te maken en te verbeteren. Dit doe je ook door middel van andere bronnen zoals bijvoorbeeld surveys;

 • Je verzorgt alle administratieve afhandelingen die nodig zijn voor onze Energiefixers zoals het opmaken van (gestandaardiseerde) contracten, VOG verzoeken, registratie van de trainingen & inschrijvingen in onze planning software;

 • Je bent het contactpunt en de sparringspartner voor alle stakeholders omtrent de kwaliteit van de huisbezoeken en zorgt dat iedereen op de hoogte is van de kwaliteits rapportages;

 • Je ondersteunt bij het opleiden van nieuwe Energiefixers en Shiftleaders;

 • Je bewaakt samen met jouw collega’s onze kernwaarden op kantoor;

 • Je zorgt samen met je collega’s voor een fantastische en waardevolle werkplek voor iedereen die bij ons werkt;

 • Toekomstperspectief: het opstarten van een nieuwe 'kwaliteits' afdeling en het aansturen van de nieuwe kwaliteits-medewerkers;

 • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar.


Je wordt onderdeel van ons Fixers-team en je gaat nauw samenwerken met Jan-Willem, Lourens, Yosta, Merlijn en Marijne. Daarnaast werk je samen met alle energiefixers van REL! 

Diversiteit

We willen een werkomgeving waar mensen met verschillende achtergronden zich veilig en thuis voelen. Lees onze visie op diversiteit hier.

Vereisten

We hebben geen harde functievereisten: we geloven dat je zelf prima kunt inschatten of je de rol zoals hierboven staat omschreven goed kunt invullen. En of je er blij van wordt. Tijdens de sollicitatieprocedure zoeken we samen uit of we denken dat er een wederzijdse match is. Never try, never know :)

Wat bieden wij je?

 • Al onze arbeidsvoorwaarden zijn voor iedereen gelijk. Alleen het salaris verschilt per rol.
  Onbeperkte vakantiedagen, persoonlijk ontwikkel- en vitaliteitsbudget, een MacBook, duurzame pensioenregeling? Check! Kijk voor een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden op onze algemene vacaturepagina.

 • Salarisrange: Tussen €2500 en €3000 bruto o.b.v. 40 uur + 8% vakantiegeld. De onderkant van de range gaat op voor mensen die op onderdelen van de rol moeten groeien om de rol met grote mate van zelfstandigheid uit te voeren. De bovenkant van de range gaat op voor mensen waarvan tijdens de sollicitatieprocedure blijkt dat zij de rol zoals hierboven omschreven met grote mate van zelfstandigheid kunnen uitvoeren.


Bedrijfscultuur

We nodigen iedereen (die enthousiast is over deze vacature en ons bedrijf) van harte uit om te reageren. Als team zijn we zeer ambitieus, maar nemen we onszelf niet te serieus. Aangezien je een groot deel van je leven doorbrengt met collega's, geloven we dat je dan maar beter kunt zorgen dat het dan ook leuk is. Daarom besteden we veel tijd aan de bedrijfscultuur. De mening van ieder teamlid doet ertoe. Een sterke feedback cultuur vinden we belangrijk en moedigen we aan. Je hebt de vrijheid om eigen initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te pakken.

Sollicitatieproces

We bellen je eerst voor een korte telefonische kennismaking. Want laten we eerlijk zijn, een vacaturetekst is ook maar een vacaturetekst en een CV is ook maar een CV. Het gaat ons allebei om de perso(o)n(en) achter de leuke tekst. We hebben twee gesprekken waarvan het tweede gesprek een assessment is van ongeveer een dagdeel. Referentiechecks en (online) assessments maken onderdeel uit van de procedure. We houden van snelheid in de procedure.

Je spreekt in het proces veel verschillende mensen uit ons team, zodat wij een gezamenlijk besluit kunnen nemen en jij al veel van je mogelijke collega's hebt leren kennen.

Vragen?

Heb jij vragen over deze vacature of wil je meer weten over Regionaal Energieloket? Geen enkel probleem, neem dan contact op met Jan-Willem, Operationeel manager energiefixers bij Regionaal Energieloket, via [email protected]


of